City Solskydd - en del av Citygruppen

Sedan cirka 27 år tillbaka har vi funnits på vår nuvarande adress som ligger endast ett stenkast från vackra Lillfjärden i Hudiksvall.

Vi började att levererar solskydd i Hudiksvall med omnejd, först och främst persienner, men allteftersom växte efterfrågan och vi utökade vårt sortiment till vad vi har idag.

Idag arbetar vi med några av marknadens ledande leverantörer av solskydd. Här i norden har vi inte speciellt långa sommarmånader att skryta med, men fyra fantastiska årstider som alla bjuder på sol i olika styrka och härlighet! 

Vi känner att det är viktigt att arbeta efter årstiderna och har stora möjligheter att anpassa vårt solskydds utbud därefter. Utifrån detta växte vårt Inspirationsrum fram för några år sedan, där kan vi erbjuda allt från textilprover till att testköra motoriserade solskydd som markiser.

För att trivas i den här branschen behöver man tycka om att ha många järn i elden och vi tillhör sedan många år tillbaka Citygruppen.

Vi vill växa tillsammans med våra kunder och ser fram emot just Ditt besök! 

Om man lyfter blicken, ser man inga gränser

Lars Krohn som driver Citygruppen är även den person som du möter hos oss när du vill prata om solskydd. Lars har under sina verksamma år arbetat tillsammans med tidigare ägaren och varit med sedan uppstarten under 90-talet, Lars kan det mesta om solskydd. Ingen fråga är för oväsentlig att ställa när man står inför ett stort inköp därför lägger Lars vikt vid mötet med kunden för att allt inför köpet skall kännas i sin ordning.